Outback-Barbecues - Concept

 

 

Omschrijving

 

Wij bieden elektrische barbecues aan die op een permanente basis op een bepaalde locatie worden geplaatst. Het betreft een duurzame constructie (bvb. gemetst of bestaand uit graniet) die gratis ter beschikking wordt gesteld van de gebruikers.

 

Wij richten ons tot de volgende doelgroepen:

  • Overheden: hierbij is het de bedoeling dat deze installaties geplaatst worden op openbare locaties zoals parken, fietsroutes en wandelpaden.
  • Bedrijven: campings, bedrijfssites, speeltuinen, ...
  • Particulieren: onze barbecues kunnen ook in uw tuin worden geplaatst. Dan kan u te allen tijde barbecuen. Heeft u zin om te barbecuen, nog geen 10 minuten later bent u aan het bakken!

 

De grote vernieuwing bestaat natuurlijk niet uit het feit dat er barbecues worden geplaatst. Op dit ogenblik bestaan er reeds enkele voorbeelden in BelgiŽ waar barbecues geÔnstalleerd zijn die door eender wie kunnen worden gebruikt. Concreet gaat het in die gevallen om een constructie met een rooster, waarbij de gebruiker moet zorgen voor verwarming. M.a.w. de gebruiker wordt geacht zelf houtskool mee te brengen en de barbecue aan te maken.

 

Het vernieuwende is namelijk dat er eveneens een (gemetste of granieten) constructie wordt geplaatst, echter niet voorzien van een rooster, maar van een electrisch aangedreven kookplaat. Gebruikers dienen enkel op een knop te drukken om de kookplaat gedurende een bepaalde tijdsduur (30 min.) te verwarmen. Op deze manier kunnen ze gratis, en zonder extra inspanningen, een gezellige barbecue houden. Is de tijdsduur verstreken, koelt de kookplaat automatisch af. Wil men nog verder barbecuen dan moet men gewoon opnieuw op de knop drukken. De kookplaat wordt dan weer geactiveerd voor dezelfde tijdsduur.

 

EssentiŽle kenmerken

 

  • Permanente locatie: de installatie/constructie is niet mobiel, maar staat vast op 1 locatie. Het gaat bvb. om een gemetste of granieten constructie op een locatie in de open lucht (dit neemt niet weg dat ze onder een afdak kan staan)
  • Duurzaam karakter: het is de bedoeling dat de constructie/installatie gedurende meerdere jaren operationeel blijft
  • Aandrijving: onze barbecues zijn electrisch aangedreven.
  • Eenvoud: de kookplaat wordt geactiveerd (begint dus op te warmen) door simpelweg een knop in te drukken. De temperatuur wordt automatisch geregeld door de installatie.
  • Materiaal van de kookplaat: de kookplaat bestaat uit roestvrij staal, dit om de duurzaamheid te garanderen

 

www.outback-barbecues.com © 2007 ē Privacy Policy ē e-mail: info@outback-barbecues.com

www.outback-barbecues.com